Poslovalnica Gorenjske banke v Mercator centru Bled

Poslovalnica  se nahaja v nakupovalnem centru Mercator. Deli se na osrednjo avlo s sedežnimi garniturami za obiskovalce in štirimi odprtimi delovnimi mesti, zaprto pisarno ter varnostno oddeljeno zaledje, kjer se nahaja občasno delovno mesto, prostor za računalniško opremo,  garderobe in sanitarije.

Tako oblikovanje kot značilni materiali in hišne barve Gorenjske banke so v zasnovi interiera uporabljene kolikor mogoče zadržano, prostor puščen v največji meri odprt.

Tlak,  granitogres je položen v enakem vzorcu, kot sicer v trgovskem centru, pri čemer so temnejša polja v enakem ritmu zamenjana v oblogo inox pločevine s protidrsno površino.

Razsvetljava: osnovno razsvetljavo vseh prostorih poslovalnice  predstavljajo svetilke okroglega tlorisa, ki se vklapljajo v soigro z obešenim stropom, kot dodatna osvetlitev in znak delovnih mest so predvidene linijske svetilke.

 

02_gorenjska banka_poslovalnica_bled_interier03_gorenjska banka_poslovalnica_bled_interier04_gorenjska banka_poslovalnica_bled_interier05_gorenjska banka_poslovalnica_bled_interier06_gorenjska banka_poslovalnica_bled_interier

Na vrh!